Cât de repede trece timpul. Ieri ne-am revăzut cu Ionuț Radu, compozitorul pieselor LaLa, și ne-am adus aminte împreună de momentele frumoase petrecute în LaLa Band, iar astăzi se împlinesc 6 ani de când s-a născut această trupă.

Este un sentiment atât de complex, atât de greu de explicat pentru că și pe noi ne-a surprins succesul uriaș pe care l-am avut și nu am apucat să îl analizăm foarte bine.

În primul rând pentru că eram tineri și ne lăsam purtați de val, iar în al doilea rând pentru că eram ba la filmări, ba în turneu, ba în studio, ba la canto, ba și ba și ba… Totul s-a întâmplat foarte rapid.

Un lucru e cert: A fost cea mai frumoasă perioadă din viața noastră! Acolo am învățat să fim o familie, am învățat să ne ajutăm unii pe alții, am învățat să muncim din greu, am învățat să fim recunoscători pentru ceea ce ni s-a dat și cel mai important: am învățat să iubim!

Dincolo de ceea ce se vedea în concerte sau la televizor exista ceva ce numai noi știam. Exista o strânsă legătură de prietenie care ne-a ajutat să fim atât de nebuni, atât de spontani, atât de LaLa. Nici numele trupei nu a fost unul întâmplător… ne reprezenta. Eram 20 de tineri, niciunul întreg la minte. Eram puși pe distracție, eram plini de viață, veneam la filmări cu o energie pe care o transmiteam întregii echipe de filmare. Sunt momentle nevăzute de voi. Sunt amintirile noastre de neuitat.

Din păcate, orice început are și un sfârsit. După ce serialul s-a terminat am continuat să mai cântăm împreună dar, ușor ușor, fiecare și-a dorit să își creeze cariera pe cont propriu. Aveam acel sentiment pe care îl au părinții când copiii lor se maturizează și pleacă de acasă. Asta s-a întâmplat. Tinerii nebuni și țăcăniți au crescut așa cum și voi ați crescut odată cu noi. Drumurile separate pe care am pornit fiecare nu au rupt prietenia dintre noi doar că timpul, munca excesivă și încercările de a ne contura carierele separat ne-au deconectat.

Acum privim înapoi cu lacrimi în ochi și cu zâmbetul larg! Au trecut ca un fulger acești 6 ani dar, și cu fulger și fără fulger la fel de trăsniți suntem atunci când ne adunăm cu toții!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...