Acelasi loc, alta amintire

În luna septembrie este ziua de nastere a fratelui Cristinei, Tudor, așa că eu și Criss ne-am gândit să îi facem o surpriză și să mergem 3 zile, cu el, în Disney. Știam că nu fusese niciodată în altă țară și eram siguri că avea să se bucure. Pentru că în septembrie începea și școala, iar noi eram destul de ocupați în acea perioadă, am mers la sfârșitul lunii august.

Ce pot spune e că am avut parte de o experiență total diferită față de primele două dăți când am fost la Disney. Toată vacanța am trăit prin ochii lui Tudor. Pe Criss nu o mai văzusem atât de zâmbitoare demult. S-a bucurat enorm pentru că a avut ocazia să petreacă timp împreună cu fratele ei, iar eu am fost “disperat” să îi arăt cele mai periculoase și zgâlțâitoare roller coaster-uri.

Am stat la unul dintre hotelurile din Disney a cărui tematică era Vestul Sălbatic combinat cu prea bine cunoscutul desen animat Cars. Chestia asta a fost cu atât mai fascinantă pentru Tudor și asta pentru că este super-fan Cars. Ca să nu mai zic că poza orice prindea în cale. Cred că a făcut peste 2000 de poze în trei zile! Adevarul e că, pe lângă faptul că parcul este absolut imens și că îți vine să te dai în toate nebuniile de zeci de ori, mai sunt și o groază de magazine cu jucării, cafenele, baruri, restaurante, săli de jocuri, și toate sunt evident, decorate, în spiritul Disney. E fascinant, mai ales dacă la viața ta ai fost mare fan al producțiilor Disney.

Într-una din zilele alea am mai avut parte de o experiență foarte tare, atunci când am fost la un spectacol de Rodeo cu profesioniști veniți din America, dar și cu personajele Disney atât de îndrăgite.

Ce pot să vă mai spun… am petrecut două seri de vis în Disney Village. M-am bucurat din suflet de această vacanță și mi s-a părut că Disney-ul, deși neschimbat, era cumva total diferit!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...