Au mai rămas câteva ore până la începerea iSerialului Când mama nu-i acasă. A fost o perioadă extrem de încărcată pentru noi și din această cauză nu am mai avut timp să postăm nimic pe site. Ne întoarcem în schimb cu un filmuleț făcut încă din luna februarie, când am început repetițiile pentru acest proiect curajos. Abia asteptăm să aflăm părerea voastră despre serialul Când mama nu-i acasă care, cu fiecare episod, va deveni din ce în ce mai bun.

Echipa de filmare este contruită din tineri pasionați, prieteni pe care îi știm de o viață, oameni care au pus suflet în tot ce ne-am propus să facem. Filmarea cu iPhone-ul a fost o provocare pentru că… este un telefon mobil. Nu am avut așteptări prea mari, iar asta ne-a surprins cu atât mai mult când am văzut câteva imagini din serial. A fost o provocare pentru noi toți să realizăm acest proiect ambițios și chiar credem că am reușit. Ne vedem de mâine, pe Happy Channel, de la ora 19:45 ca să aflați și voi ce se întamplă Când mama nu-i acasă!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...