Dragilor, ne-a fost dor de voi! Ne-am întors la treabă, dar nu puteam să nu vă povestim puțin ce am făcut în vacanța noastră. O vacanță plină de odihna și de soare în frumoasa Spanie. Mai exact, în Torremolinos!

Apartamentul nostru era la 3 minute de mers pe jos de mare așa că am putut profita de soare și de apa sărată în fiecare zi. Am vizitat Malaga dar și alte orășele și saturi din vecinătate, am intrat chiar și pe tărâm englezesc, în Gibraltar unde ne-am jucat cu maimuțele (nu le-am filmat pentru că riscam să rămânem fără telefon sau GoPro), am vizitat o fermă de fluturi unde trăiau zeci de specii de fluturi adunați într-o seră frumoasă, pliiiiină de flori, și am făcut și câteva plimbări cu trăsura, ca să ne facem o imagine de ansamblu a zonei. Pe scurt, ne-am reîncărcat bateriile, pentru toamna plină de surprize care ne așteaptă și pe noi, dar și pe voi! Vă pupăm!

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...