Caiacul

Trebuie să recunoaștem că nu ne plimbasem niciodată cu un caiac până atunci…dar… în fața vilei noastre, exista un caiac. Părea să ne aștepte, cuminte. Fiecare vilă avea unul. După primele două zile de vacanță caiacul nostru era încă neatins și aproape că începusem să ne simțim vinovați atunci când treceam pur și simplu pe lângă el.  Așa că, în cea de-a treia zi,  ne-am hotărât că nu mai putem amâna momentul. Din momentul în care ne-am urcat pentru prima dată, și până în ultima zi, ne-am făcut program de mers cu el zilnic. După-amiază, când începea refluxul, era perfect. Mergeai câțiva km, aproape că nu mai vedeai vila de la depărtare, iar apa îți ajungea până la talie.

Apa era incredibil de limpede și albastră, peisajul… de vis, peștii multicolori se zbenguiau peste tot în jurul nostru. Pe scurt, totul a fost atât de frumos, încât ne-au rămas întipărite în memorie pentru totdeauna imaginile alea. Așa că, dacă aveți ocazia, faceți o plimbare cu caiacul. Nu există nimic mai relaxant și vă garantăm că ar putea fi una dintre experiențele pe care nu le veți uita niciodată. Mai ales dacă peisajul de poveste are în centru persoana iubită.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...