Ne bucurăm că putem posta ceva nou în rubrica de WORK. De câteva zile am început filmările unui proiect curajos și inedit: Primul serial televizat filmat cu iPhone-ul.

Sună bine, dar este mult mai greu de realizat decât pare. Este dificil din multe puncte (tehnice) de vedere dar avem cu toții ambiția de a realiza un proiect unic și vom depăși orice impediment!

Poveștile personajelor sunt pline de suișuri si coborâșuri, tensiuni și emoții pe care le veți simți și voi. Știm că vă era dor!

Ne-ați pus multe întrebări la care din păcate nu putem răspunde acum pentru că nu vrem să divulgăm punctele forte ale serialului!

Ce vă putem spune este că serialul va începe în luna Martie, este filmat integral cu iPhone-ul, numele serialului este Cînd mama nu-i acasa, personajele noastre nu seamănă deloc cu cele din Pariu cu Viata, sau alte proiecte în care am mai jucat,  iar distribuția este una de excepție!

Sperăm să ne urmariți și să ne fiți alături în această nouă etapă, această nouă calatorie din viața noastră. Este un drum pe care am pornit alături de voi și vrem să îl continuăm împreună! Iar acum…vă prezentăm personajele noastre ? :

MIRUNA

 

VICTOR

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...