bNpKeBSFwBI

Sub influența spontaneității am pornit împreună cu iubita mea într-o nouă aventură. Urma să fie o aventură extrem de periculoasă. Deși nu știam dacă vom mai scăpa cu viață, am riscat tot. Cu ultimele forțe am reușit să ajungem la destinație după un drum lung care a durat câteva săptămâni bune, mii de km parcurși fără mâncare și fără apă.

Mdaa… siiiigur! Recunosc faptul că ar fi fost interesant să fie pe bune, dar nu. Nu a fost chiar așa. Am parcurs un traseu pentru care nu ai nevoie decât de o condiție fizică medie, un spirit de aventurier, câțiva prieteni pentru mai multă distracție și o sticlă de apă.

Dacă nu ați ghicit până acum despre ce este vorba, vă spunem noi… Cascada Urlătoare! Este un traseu frumos, relaxant și ideal pentru a-ți reîncărca bateriile. Evident că a trebuit să fac un filmuleț în care să introduc povestea cu aventura periculoasă. Muhaha! Enjoy!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...