O mică junglă

În iarna anului 2013 am vizitat pentru prima dată Thailanda. Acolo animale pe care la noi le vezi doar la Zoo, în cuști, defilau libere printre oameni și se țineau de glume. Cel puțin maimuțele ne-au făcut să râdem cu lacrimi. Pur și simplu se urcau pe tine și încercau să îți fure cam orice obiect aveai la vedere, iar tu nu te puteai opune, pentru că erau mult prea adorabile și aproape că nu mai conta ce furau, atâta timp cât se agățau de gâtul tău. E o senzație cum nu vă puteți imagina.

Dar imaginați-vă cum e să ai o maimuțică delicioasă la gât, în timp ce mergi călare pe un elefant, care te plimbă agale prin toată jungla. Trebuie să recunoaștem că ne-am simțit puțin vinovați la final, atunci când am coborât de pe spinarea elefantului… o fi el mare, dar totuși… atâta efort… zi de zi, și asta doar pentru o banană. Da… Fiecare elefant primea de la “călăretul” lui, la finalul drumului, o banană. În orice caz…fabulous. Să vezi lumea de pe spatele unui gigant… e ceva. Și sunt atât de blânzi și drăguți.

După ziua aia, amândoi am căzut de acord că ne-ar plăcea să mai mergem în Thailanda. Sunt atât de multe lucruri mega-interesante de văzut, de făcut și de aflat încât ar trebui să ne mutăm acolo ca să reușim să le facem pe toate.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...