Au trecut doi ani de când l-am “traumatizat” pe Vlad cu surpriza de ziua lui. Îmi aduc aminte de parcă ar fi fost ieri. În drum spre casă, în fața casei mai exact, l-am legat la ochi, i-am zis să iasă din mașină și să îmi dea cheia (nu înțelegea nimic) Și… ne-am urcat în altă mașină! Cu alte cuvinte l-am răpit!

A început să își facă zeci de filme în cap! Habar n-avea ce urmează. În mașina cu pricina i-am spus să își dea hainele jos. Doamne cât am râs!! Nu înțelegea de ce. Unde mergem? Unde suntem? Era din ce în ce mai agitat și mă întreba o grămadă de lucruri. DE CE? DE CE? DE CE?

            I-am dat să se îmbrace cu alte haine mai elegante și, după ce a ezitat inițial să facă asta, am reușit să îl conving că nu o să-l omor de ziua lui. Evident, totul făcea parte din planul meu. Mașina misterioasă era, de fapt, mașina unui prieten. Lui îi spusesem că suntem în taxi. Nu prea am putut să îl păcălesc pentru că m-a întrebat “De ce nu îi funcționează stația?”.Vă dați seama cum se simțea să se schimbe pe bancheta din spate a unui taxi oarecare. În tot acest timp îi făceam poze. Atât mi-a trebuit! A început: “Hei! Cine imi face poze?” Cu greu am reușit să îl conving să coboare din mașină. În clădire trebuia să urcăm cu liftul până la etajul 15 unde era restaurantul. În lift m-a intrebat: “DE CE URCĂ ATÂT DE MULT LIFTUL?” :))

            Când am ajuns în restaurant auzea oameni care vorbeau și începuse: “Sunt și cei din LaLa aici?”, “Am auzit vocea lui Dorian, Alina, Rapha! Criss, e cumva o petrecere surpriza? “L-am pus să stea pe scaun. L-am dezlegat la ochi și a tăcut pentru 10 minute cu ochii în lacrimi. În fața lui eram doar eu. Am luat cina la o masă frumos aranjată într-un restaurant romantic aflat deasupra orașului plin de lumini. Am mâncat, am ascultat muzică live, iar la final solistul și cei din restaurant au început să cânte Multi Ani Trăiască în timp ce chelnerul a venit cu un tort mic în formă de inimă. Era de fapt prăjitura preferată a lui Vlad: Cheese Cake! A fost o seară așa cum mi-am dorit să fie. De vis!

This slideshow requires JavaScript.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...