Paris, mon amour!

În cele 3 zile petrecute în Disney am dat o fugă până în Paris pentru a-i arăta lui Tudor de ce iubim atât de mult acest oraș. Am avut parte de un Paris mai pustiu. Străzile nu mai erau atât de aglomerate ca de obicei iar, spre norocul nostru, cozile de mii de oameni de sub Turnul Eiffel s-au transformat în cozi de sute de oameni. Așa că am profitat și de cozile mici și de vremea frumoasă și am urcat în Turnul Eiffel pentru prima oară.

Când am ajuns în vârf am rămas cu gura căscată. Un sentiment de libertate combinat cu puțină adrenalină și cu o priveliște ce îți taie respirația au făcut ca această experiență să fie unică. Am facut și o călătorie completă cu Buss-urile turistice. Pentru că timpul a fost scurt, ne-am oprit numai la catedrala Notre Dame și la muzeul Louvre, iar la prânz am vrut neapărat să îl ducem pe Tudor să guste melci în sos de unt cu verdețuri, mâncarea noastră preferată. A cam strâmbat din nas când a văzut ce e în farfurie, dar a spus că i-au plăcut. Acum… dacă ne-a păcălit… să-i crească nasul. :))

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...