Portocalia :))

În vara acestui an am mers pentru prima dată în Portugalia împreună cu Vlad și cu familia. A fost……INCREDIBIL! Nici nu știu cu ce să încep.

În primul rând, oceanul este în general foarte rece și nu prea ai cum să faci baie fără un costum de surfer din neopren dar noi am avut norocul de a nimeri un an în care apa avea 19 grade și am putut face baie fără neopren.

În al doilea rând valurile oceanului depăsesc 3 chiar 4 metri asa că, evident, distracția a fost pe măsură. Ne-am aruncat in valuri, am făcut body surf si ne-am bucurat atât de mult de ocean incât am petrecut ore în șir in apă.

Despre orașul în care am stat, Faro, vă pot spune că este superb. Nu este un oraș extrem de vizitat de turiști iar asta iți dă senzația că ești un portughez în adevăratul sens al cuvntului. Sunt oameni extrem de primitori si prietenoși, limba lor este foarte melodioasă, iar engleza vorbită de ei este extrem de simpatică. Mâncarea este excelentă datorită faptului că ei manâncă foarte mult pește proaspăt și fructe de mare prinse cu o zi in urmă, iar plajele care se întind între munții masivi și ocean iți taie respirația.

Vă recomand să vă duceți măcar o data în viată în acest loc. Este o oaza de liniște și relaxare.

La întoarcere am avut escală în Munchen și, după cum puteți vedea în pozele de mai jos, nu ne-am putut abține să nu mâncăm niște cârnați autentici și sa bem o halbă de bere cum numai în Germania găsești.

 

PS: Dacă vă întrebați de ce titlul acestui articol se numește “Portocalia” vă spunem noi. Când ne-am întors din vacanță Sofi ne-a întrebat “unde ați fost?”, iar noi i-am spus că în Portugalia. Răspunsul Sofiei a fost “în Portocalia?”. De atunci asa i-a ramas numele :))

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...