Fast & Furious Roller Coaster

În prima excursie pe care am făcut-o în vacanța noastră am avut ghionion… Am văzut Abu Dhabi în ceață, la propriu. Ghidul ne-a explicat că, în mod normal, iarna (adică la 25o C, fără minus) plouă, iar dacă nu plouă apare ceața în peisaj. Și uite-ne pe noi fericiți că o să vedem multe clădiri gigantice, care ce credeți? Nu se vedeau! :)) În fine… Cert e că am rămas în cap cu 2 atracții turistice: Marea Moschee și parcul de distracții  Ferrari World!

Ve-ți vedea în filmuletul de mâine cât de frumoasă e moscheea. Este cea mai mare moschee din Emiratele Arabe, care are în interior 7 candelabre din cristale, iar covorul este cel mai mare din lume (5627 m).

În parcul de distracții Ferrari World am fost în culmea fericirii! Nu am avut foarte mult timp la dispoziție, însă am reușit să mă dau de 5 ori în “cel mai rapid roller coaster din lume”. Ultimele două dăți m-am dat singur pentru că pe Criss o apucase durerea de cap și nu înțelegea cum de eu nu am nimic.

Cum să mă doară ceva când știam că mă aflu într-un astfel de parc de distracții. Aaa…! Da! De fapt, m-a durut sufletul când am plecat de acolo! :)) Exagerez, dar chiar a fost foarte tare! Și să știți că și lui Criss i-a plăcut mult! La un moment dat am găsit niște mașinuțe de jucărie în care puteai să te urci și să vedeți ce a început să mă roage să îi fac poză în mașinuță!:)) Îmi pare tare rău că nu am reușit să filmez din roller coaster. Îmi pusesem hamul pentru GoPro pe mine, dar nu ne-au lăsat nici cu telefonul la noi…

Ca să înțelegeți cât era de rapid. Prima oară când ne-am dat în atracție unei doamne care a stat în fața noastră în roller coaster i-au zburat ochelarii de protecție, chiar dacă erau strânși cu elasticul.

În cele din urmă, a fost o excursie frumoasă și cred că ne vom reîntoarce cândva, pentru că nu am văzut nici 10% din Abu Dhabi.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...