Tarabele thailandeze

Până să ajungem la destinația finală, am stat o noapte în Bangkok, capitala Thailandei. Probabil că nu îți ajunge o săptămână întreagă pentru a descoperi Bangkok-ul, dar o seară?

Știam că nu avem mult timp la dispoziție, așa că nu am stat deloc pe gânduri, și am pornit imediat să hoinărim pe străduțele din apropierea hotelului. La doar câțiva metri de hotel era o stradă întreagă, plină ochi de tarabe, unde se vindeau tot felul de minunății – de la mâncăruri și dulciuri pe care ți le făceau în fața ochilor, până la fructe și legume de care nu auzisem niciodată, bomboane gumate din plante medicinale și înghețată făcută pe loc pe o plită la -45 de grade Celsius. Strada aceea nu era doar o stradă luuungă cu tarabe, de-o parte și de alta. Era un mic sat de vacanță. Oamenii – că erau localnici sau turiști – se plimbau încetișor, se opreau inevitabil în dreptul fiecărei tarabe, uneori doar ca să se uite, alteori comandau sau cumpărau câte ceva. Era o atmosferă atât de caldă și veselă încât uitai cu totul să mai pleci. A fost unic… iar imaginile vorbesc de la sine.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...