Dacă m-ați întreba acum, la 20 de ani, dacă mă mai consider copil, aș spune că da. De ce? Pentru că a fi copil, pentru mine, înseamnă să știi să te bucuri sincer, ca un copil, de lucrurile pe care viața ți le oferă și indiferent de vărsta pe care o ai. E adevărat… a fi copil mai are legătură și cu expresia “fără griji și responsabilități”. De aici încolo nu prea se mai poate fără griji și responsabilități. Dar ăsta nu e un lucru rău atâta timp cât reușești să te bucuri că le trăiești. Chiar dacă, în momentul ăsta, facultatea și jobul pun presiune pe mine, pentru că vreau să le fac pe amândoua cât mai bine, asta nu înseamnă că nu am momente de respiro în care să mă bucur de ceea ce vine la pachet cu aceste responsabilități.

Faceți cunoștință cu gașca mea de prieteni care îmi fac ziua mai ușoară atunci când nu e, care mă fac să zâmbesc atunci când sunt posomorâtă, și alături de care trăiesc o parte dintre frumoasele bucurii ale vieții. Enjoy!

 

PS: Era să uit… La mulți ani, copilule!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...