Pentru mine Criss este jumătatea adevarată! Și spun asta pentru că am mai avut relații până acum dar niciuna nu a fost așa iar eu de când mă știu am fost și sunt un familist convins! Criss a apărut în viața mea atunci când aveam cel mai mult nevoie de ea. Acum am simțit că trebuie să duc relația la următorul nivel. Bineînțeles, în stil propriu. Zis și făcut! Am accesat câteva site-uri cu bijuterii căutând un ineeel…

18-11-e1411666894485

            Hai că vă zic!! Un inel de logodnă. 🙂 Cine vrea să creadă că e prea devreme n-are decât să zică asta, dar atâta timp cât asta am simțit, asta am făcut!

            Revenind! Am căutat pe câteva site-uri inele de logodnă și am găsit ce trebuia. Pur și simplu mi-au trecut tot felul de gânduri și emoții care m-au copleșit! Am ajuns să găsesc inelul perfect. Cu un diamant mic și drăgut eram sigur că pe mâna lui Criss o să vină perfect! Auch! Pe mâna lui Criss? Acum începea necazul! Nu știam dimensiunea! :)) În ziua aia Criss era la repetiții așa că am apelat la Adela Popescu (avea repetiție cu Criss) și am rugat-o să se joace puțin cu inelele lui Criss și să îmi spună cam ce dimensiune ar fi! După ce am primit dimesiunea am vorbit la magazin ultimele detalii și am plecat emoționat urmând să mă întorc după o săptămână ca să ridic inelul.

img_6215

            Între timp, am rezervat o masă la etajul 15 al unei clădirii din centru la restaurantul Sole. Acolo, dacă vă aduceți aminte, m-a dus Criss de ziua mea legat la ochi. Am zis că ar fi frumos să o duc și eu acolo spunându-i că ieșim și noi de ziua ei la o cină romantică! Am luat flori, am comandat un tort special în formă de inimă pe care să scrie “Marry me!” și am stabilit ca la momentul cu pricina să cânte piesa “I wanna grow old with you”. Planul era genial!

            La ora 8 am ajuns la restaurant și am început să povestesc cu Criss tot felul de lucruri. Ceva nu era în regulă. Criss era puțin obosită și melancolică. Asta mi-a îngreunat sarcina! :)) Ce să mai… După ce am mâncat felul principal simțeam cum îmi vine să leșin. Știam că în câteva minute va începe piesa să cânte, tortul să vină și eu să mă pun în genunchi și să pun întrebarea magică.

img_6197

            Insă, Criss a primit un telefon de “La mulți ani!” de la finii ei și a început să povestească la telefon moment în care mi s-au tăiat picioarele. Brusc în tot restaurantul se auzea piesa – I wanna grow old with you – iar ospătarul venea cu tortul. În momentul ăla i-am făcut semn lui Criss să închidă telefonul dar ea continua să vorbească. Până la urmă am convins-o să închidă dându-și seama că urmează o surpriză.

Ospătarul i-a pus tortul în față iar Criss a rămas blocată cu fața în farfurie. A început să râdă iar după câteva secunde i-au curs lacrimile. Pe farfurie scria “Merry me” în loc de “Marry me” și ne-am gândit că până și bucătarul s-a emoționat. Am zâmbit și eu, mi-au dat lacrimile și m-am ridicat de la masă pentru ca totul să fie ca la carte. Am întrebat-o dacă nu i se pare că prenumele ei se potrivește mai bine cu numele meu, am scos cutia cu inelul, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea și după ce și-a stăpânit cu greu lacrimile a zis: DAAA!!!!!!!!!

img_6201

Wow…imi pare rau ca nu ati fost acolo sa vedeti si sa simtiti ce am simtit noi!

Nu pot sa spun ca am plans amandoi vreo 10 minute. Dupa cele 10 minute Criss a mai plans 2 ore si spunea “Nu cred! Nu cred…Nu pot sa cred ca m-ai cerut de sotie!”

A fost emoționant și nu pot să spun decât că… sunt extrem de fericit!!! O iubesc și îmi doresc să fim fericiți toată viața așa cum vă doresc și vouă să vă găsiți jumătatea, să o iubiți, să o respectați și restul sigur va veni de la sine!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...