Ah ce bine e să vă putem scrie din nou! Am avut parte de o vacanță foarte frumoasă din toate punctele de vedere, însă partea cu internetul a lăsat de dorit… Pe lângă faptul că era destul de scump să ai parte de 200 de MB timp de 24 de ore, mai mergea și foarte greu. Ne pare rău că nu am putut să vă ținem la  curent cu experiențele noastre în timp real pe Facebook sau Instagram și cu atât mai mult pe site, dar am strâns mult material pe care îl vom încărca zilele următoare pe site. Până atunci vreau să vă arăt ce am făcut astăzi! Ceva ce presupun că a făcut mai toată lumea… Am ajuns de la 30o C la -15o C, de la ochelari de soare și costum de baie la lopată! La propriu.

La 7:15 mă uitam la știri, unde era vorba de cât de înzapezită e toată țara și câte drumuri s-au închis. Eu, în mintea mea: “Eh! Exagerează!” Și ies din casă cu cheia în mână să pornesc mașina. Era musai să ajung la facultate, aveam un seminar important. Bineînțeles că dau cu nasul de un infinit de zăpadă! Am stat mai bine de 2 ore să dăm zăpada și să scoatem la lumină mașinile, dar nu aveam nicio șansă să mai ajung în timp util la facultate.  Când ne-am plictisit de lopată am început să ne jucăm în zăpadă ca niște copii mici. Mai mai să ne facem și botezul. :))) V-am lăsat și un filmuleț drăguț. Enjoy!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...