Notice: Undefined offset: 0 in /home2/wearero/public_html/wp-content/themes/weareone/library/core.php on line 1701

Demult ne-am dorit să vă arătăm acest video, iar acum a sosit momentul. Vrem să vă arătăm castingul nostru pentru serialul Pariu cu Viața și am scris și câteva rânduri despre cum a decurs acesta, prin ochii fiecăruia. Ce să mai? Lectură și vizionare plăcută!

Vlad: Să încep cu începutul! Am fost înscris la casting fără ca eu să știu. Mama își dorea să devin actor, a aflat de casting pe internet și m-a înscris de 6 ori în speranța că șansele mele vor crește. Abia după ce am fost ales am aflat de la mama, într-o noapte, la ora 03:00, de existența castingului. Vă dați seama că mama a venit plângând (de fericire), iar eu, trezit din somn, am crezut că a murit cineva din familie de plânge mama la 3 dimineața. I-am zis că nu mă duc la niciun casting, am fost atât de categoric, atât de dur încât a dat-o din plânsul ăla de fericire într-un plâns de supărare. A doua zi am stat cu ea de vorbă și i-am promis că mă prezint la prima etapă a castingului, doar de dragul ei.

Prima probă avea loc în Colegiul de Arte Dinu Lipatti, unde trebuia să cântăm o piesă la alegere și să pregătim un monolog sau o povestire. Spre surprinderea mea am fost ales să merg mai departe. În momentul acela m-am gândit, pentru prima oară, că poate chiar asta trebuie să fac în viață. A fost un gând scurt pe care l-am șters repede din cap. Am ieșit din sală și i-am spus mamei că am trecut mai departe, dar că nu mă voi prezenta în etapa următoare.

Etapa se ținea pe 21 februarie, la studiourile MediaPro, iar eu îmi sărbătoream majoratul pe 20 februarie. V-ați dat seama deja, nu? M-am prezentat, târăt de mama, la etapa a doua, puțin (mai mult) mahmur. Într-un fel, asta mi-a dat relaxarea și curajul necesar pentru a trece mai departe.

 

SPOILER: Uitați-vă la clip până la final! Apare Michael Vlad Jackson 😀

 

Am trecut cu brio și de cea de-a doua etapă, în care aveam de dansat și de cântat anumite cântece impuse de ei și mi-am propus să fac tot posibilul să iau castingul.

După o săptămână plină de probe de actorie, dans , muzică și alte încercări am reușit! Am primit cel mai frumos cadou de ziua mea. Un rol pe care nu am să îl uit niciodată. Am devenit Vlad Stănescu, am intrat în cea mai tare trupă de tineri din România și am făcut parte din cel mai frumos proiect televizat: primul serial muzical din România! Pe data de 25 februarie 2011 am pus Pariu cu viața!

Criss: Pentru mine castingul pentru Pariu cu Viața a fost mai ușor față de castingul pentru Aniela sau Iubire și Onoare. Mie îmi plăcea să cânt, făceam canto cu Crina Mardare și mă pregăteam din timp pentru probele ce urmau. Dupa prima etapa a urmat o pauză de 2 luni în care am repetat aproape zilnic piesele impuse de ei. Îmi doream foarte mult să iau acest rol. Știam că este vorba de un serial muzical, știam lucruri în plus față de orice alt participant la casting și asta pentru că stăteam cu Ruxandra Ion, care a pus oarecum presiune pe umerii mei și m-a rugat să dau tot ce pot. Vă dați seama cât de tare îmi tremurau picioarele la audiție. După cea de-a doua etapă au urmat multe scene pe care le jucam cu diferiți actori care veneau și plecau. Din 300 de oameni rămași dupa cea de-a doua etapă am ajuns să fim 20, iar așa s-a născut LaLa Band și așa a început Pariu cu Viața!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...