Sunt sigură că ați trecut și voi, măcar o dată, prin ce am trecut eu în ultima perioadă, așa că sper să găsiți un ajutor în acest articol.

De la o vreme să-mi mențin părul sănătos și frumos a devenit o misiune tot mai dificilă. Cu filmări în fiecare zi, ba pentru serial, ba pentru emisiune, vă dați seama, a fost nevoie să îl aranjez încontinuu și să-l supun la foarte mult stres.

Soluția a apărut pe nepusă masă, atunci când Vlad a acceptat provocarea celor de la Head & Shoulders și m-a provocat să încerc noul șampon cu formulă îmbunătățită.
Uite așa m-am trezit la un moment dat cu noul Head and Shoulders thick and strong în rucsac. ? L-am testat, curioasă fiind, și am fost plăcut impresionată – sincer, credeam că e doar antimătreață, nu știam că poate să aibă și beneficii cosmetice.

Ei bine, iată că noua formulă cu triplă acțiune curăță, hidratează și protejează, rezultatele fiind un păr frumos, îngrijit, care se descurcă usor, și un scalp curat și fără mătreață.

Așa că am început să îl folosesc din ce în ce mai des, fiind prietenul pe care contez 😉

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult...